Blijf Voorop in AI: Hoe Zorg je dat je Team Aangehaakt Blijft?

Met de opkomst van kunstmatige intelligentie (AI) moeten we flexibel blijven en deze technologie omarmen. Tijdens het recente AWVN-jaarcongres, getiteld ‘Bits, Bots en Banen’, werd benadrukt hoe belangrijk het is dat iedereen in een organisatie betrokken blijft bij de implementatie van AI. Hier zijn enkele inzichten uit het congres en hoe Complete AI Training jouw organisatie kan helpen om deze uitdagingen aan te gaan.

De Rol van AI op de Werkvloer

Volgens Anna Salomons, hoogleraar werk en ongelijkheid aan de Utrecht School of Economics, hoeven we niet bang te zijn dat AI al het werk zal overnemen. AI is een hulpmiddel dat ons helpt sneller en beter (herhalende) taken uit te voeren. Het verandert de manier waarop we werken, maar vervangt ons niet volledig. Het is vergelijkbaar met de introductie van computers op de werkplek eind vorige eeuw. Net als toen, zien we nu dat AI werkprocessen verandert en nieuwe kansen biedt.

Generatieve AI en Nieuwe Kansen

Generatieve AI, zoals ChatGPT, is een van de nieuwste technologische revoluties. Deze technologie is vooral nuttig voor theoretisch geschoolde beroepen zoals softwareontwikkelaars, marketingspecialisten en HR-professionals. AI-tools kunnen een deel van hun werk overnemen, waardoor zij zich kunnen richten op complexere taken. Dit betekent niet dat banen verdwijnen, maar dat ze anders worden ingevuld.

Voorbereiden op de Toekomst met Complete AI Training

Organisaties moeten zich voorbereiden op de veranderingen die AI met zich meebrengt. Een goede manier om dit te doen is door AI stapsgewijs te integreren en medewerkers de tijd te geven om te wennen aan de nieuwe technologie. Complete AI Training biedt uitgebreide trainingsprogramma’s aan die elk teamlid, van HR-managers tot bedrijfsleiders, uitrusten met de benodigde AI-vaardigheden. Onze trainingen helpen je team om AI effectief te gebruiken en zo de productiviteit en innovatie te verhogen.

Waarom Kiezen voor Complete AI Training?

Op Maat Gemaakt voor 220 Verschillende Rollen

Onze platform dekt AI-trainingen voor 220 verschillende functies, wat ervoor zorgt dat elke rol binnen jouw organisatie AI effectief kan inzetten. Van klantenservice tot data-analyse, wij hebben cursussen die productiviteit en innovatie in alle afdelingen verbeteren. Ontdek onze uitgebreide cursusaanbod.

Eenvoudige en Gebruiksvriendelijke Interface

Ons gebruiksvriendelijke platform stelt je in staat om gemakkelijk door categorieën te bladeren en specifieke cursussen te vinden die relevant zijn voor elke functie. Of het nu gaat om Human Resources, Project Management of Marketing, je hebt snel toegang tot de benodigde trainingsmaterialen. Bekijk onze cursus catalogus.

Uitgebreid Leerpad

Onze trainingen brengen gebruikers van beginners- tot gevorderd niveau in AI, met populaire tools zoals ChatGPT, Claude 2, en Google Gemini. Leer hoe je AI kunt gebruiken voor e-mailafhandeling, data-analyse en nog veel meer, met op maat gemaakte prompts en custom GPT’s afgestemd op jouw behoeften. Start jouw AI-reis vandaag nog.

AI Certificeringen en Maatwerk

Wij bieden AI-certificeringen voor alle functies, wat jouw team helpt om hun expertise aan te tonen. Voor grotere ondernemingen bieden wij dedicated platforms met aangepaste functies om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Certificeringen zijn meer dan slechts een stuk papier — ze zijn een bewijs van de bekwaamheid van jouw team en hun gereedheid om AI-gedreven projecten aan te pakken. Leer meer over onze certificeringen.

Begin je Gratis Proefperiode

Ben je nieuwsgierig maar nog niet klaar om je te binden? Geen probleem. We bieden een gratis proefperiode van drie dagen aan zodat je ons platform kunt verkennen en de waarde zelf kunt ervaren. Meld je aan voor je gratis proefperiode.

Conclusie

De arbeidsmarkt is continu aan verandering onderhevig. Door AI stapsgewijs te integreren en medewerkers de juiste training te bieden, kunnen organisaties zich voorbereiden op de toekomst. Complete AI Training biedt de tools en kennis die nodig zijn om concurrerend en innovatief te blijven in de snel veranderende wereld van werk. Zorg ervoor dat jouw team klaar is voor de AI-revolutie en meld je vandaag nog aan voor een proefperiode.


Voor meer informatie over het AWVN-jaarcongres, bezoek de AWVN-website.


Blijf Voorop in AI: Hoe Zorg je dat je Team Aangehaakt Blijft?