Bereid alle Medewerkers voor op de Toekomst met AI Training

Tijdens het AWVN-jaarcongres 2024, getiteld ‘Bits, Bots en Banen’, werd de invloed van AI uitgebreid besproken. Laten we duiken in de hoogtepunten van het congres en ontdekken hoe Complete AI Training jouw organisatie kan helpen om voorop te blijven lopen.

De Toekomst van Werk met AI

Het AWVN-jaarcongres, gehouden op 11 juni 2024 in Studio 21 in Hilversum, bood inzicht in de toekomst van werk. Met inspirerende sprekers zoals Alexander Klöpping en Esmé Valk, kregen deelnemers een diepgaande blik op hoe AI de werkplek verandert. Klöpping, een prominente internetondernemer, benadrukte de noodzaak voor werkgevers om te experimenteren met AI en de mogelijkheden ervan te ontdekken.

Esmé Valk, CHRO van Schiphol Group, deelde haar ervaringen met de implementatie van AI op de werkvloer. Haar verhaal illustreerde hoe AI processen kan optimaliseren en HR kan helpen bij strategische beslissingen. Haar praktische voorbeelden toonden aan hoe AI de efficiëntie en innovatie binnen organisaties kan verhogen.

AI Training: De Sleutel tot Succes

Wil je dat jouw organisatie klaar is voor de toekomst? Bij Complete AI Training bieden we uitgebreide trainingsprogramma’s aan die elk teamlid, van HR-managers tot bedrijfsleiders, uitrusten met de nodige AI-vaardigheden. Onze trainingen zijn ontworpen om de overgang naar een AI-gedreven werkomgeving naadloos en effectief te maken.

Waarom Kiezen voor Complete AI Training?

Op Maat Gemaakt voor 220 Verschillende Rollen

Onze platform dekt AI-trainingen voor 220 verschillende functies, wat ervoor zorgt dat elke rol binnen jouw organisatie AI effectief kan inzetten. Van klantenservice tot data-analyse, wij hebben cursussen die productiviteit en innovatie in alle afdelingen verbeteren. Ontdek onze uitgebreide cursusaanbod.

Eenvoudige en Gebruiksvriendelijke Interface

Ons gebruiksvriendelijke platform stelt je in staat om gemakkelijk door categorieën te bladeren en specifieke cursussen te vinden die relevant zijn voor elke functie. Of het nu gaat om Human Resources, Project Management of Marketing, je hebt snel toegang tot de benodigde trainingsmaterialen. Bekijk onze cursus catalogus.

Uitgebreid Leerpad

Onze trainingen brengen gebruikers van beginners- tot gevorderd niveau in AI, met populaire tools zoals ChatGPT, Claude 2, en Google Gemini. Leer hoe je AI kunt gebruiken voor e-mailafhandeling, data-analyse en nog veel meer, met op maat gemaakte prompts en custom GPT’s afgestemd op jouw behoeften. Start jouw AI-reis vandaag nog.

Blijf Up-to-Date

AI-technologie evolueert snel, en wij ook. Ons platform wordt continu bijgewerkt met de nieuwste AI-tools, technieken en industrietrends, zodat jouw team aan de voorhoede van innovatie blijft.

AI Certificeringen en Maatwerk

Wij bieden AI-certificeringen voor alle functies, wat jouw team helpt om hun expertise aan te tonen. Voor grotere ondernemingen bieden wij dedicated platforms met aangepaste functies om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Certificeringen zijn meer dan slechts een stuk papier — ze zijn een bewijs van de bekwaamheid van jouw team en hun gereedheid om AI-gedreven projecten aan te pakken. Leer meer over onze certificeringen.

Begin je Gratis Proefperiode

Ben je nieuwsgierig maar nog niet klaar om je te binden? Geen probleem. We bieden een gratis proefperiode van drie dagen aan zodat je ons platform kunt verkennen en de waarde zelf kunt ervaren. Meld je aan voor je gratis proefperiode.


Bereid alle Medewerkers voor op de Toekomst met AI Training